>

Wachtwoord opvragen

Als u uw inloggegevens kwijt of vergeten bent dan kunt u deze hieronder opvragen. We sturen u na het invullen en verzenden van onderstaand formulier een e-mail met daarin een link waarmee u het resetten van uw wachtwoord kunt bevestigen.

Zoek in onze kennisbank...

Nadat u uw e-mailadres heeft ingevuld en op de knop "Opvragen" heeft geklikt zult u een e-mail ontvangen met daarin een link. Gebruik deze link om het resetten van uw wachtwoord te bevestigen.
Vervolgens krijgt u een e-mail met daarin uw nieuwe (tijdelijke) wachtwoord welke u nadat u bent ingelogd kunt wijzigen.