>

Een PrestaShop website met SSL versleutelen

Hieronder leggen wij u stapsgewijs uit hoe u uw PrestaShop website SSL kunt beveiligen.

Stap 1
Login op uw PrestaShop webshop, voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op “Aanmelden”

Stap 2
Klik in het donkere menu aan de linkerkant van de pagina onder het kopje “Configureer” op “Winkelinstellingen” gevolgd door “Algemeen”

Stap 3
Klik bij “SSL activeren” op “Klik hier als uw winkel HTTPS ondersteunt.”

Stap 4
Als u wordt gevraagd “Wilt u deze pagina bekijken?” klikt u op “Ja, ik begrijp de risico’s”

Stap 5
U keert nu terug naar de instellingen pagina, kies bij “SSL activeren” voor JA

Een PrestaShop met SSL versleutelen

Stap 6
Klik onderaan de op de blauw/groene knop “Opslaan”

Stap 7
Kies bij “SSL inschakelen op alle pagina’s voor JA

Stap 8
Klik nog een keer onderaan op de blauw/groene knop “Opslaan”

Uw webshop is nu SSL beveiligd, u zult zien dat als u uw webshop bezoekt dat er automatisch een slotje in de adresbalk verschijnt.