Het downloaden, openen en gebruiken van Teamviewer


Soms is het makkelijker om even met u mee te kijken in plaats van enkel instructies te geven, bijvoorbeeld als het u niet lukt om een ftp-verbinding te maken of om een e-mailadres aan uw e-mailprogramma toe te voegen.

Om mee te kunnen kijken maken we gebruiken van Teamviewer.

Gebruik één van de twee onderstaande knoppen om Teamviewer Quick Support te downloaden afhankelijk van het besturingssysteem welke u gebruikt (Mac OS of Windows):

Download (Mac OS) Download (Windows)

Nadat u Teamviewer Quick Support heeft geopend vragen wij u de volgende gegevens naar ons toe te sturen: Uw Teamviewer ID en Wachtwoord (Zie onderstaand voorbeeld)
Teamviewer QuickSupport

E-mail

Als u problemen heeft met het toevoegen van een e-mailadres aan uw e-mailprogramma dan ontvangen we graag het e-mailadres waarom het gaat en het e-mailadres wachtwoord

FTP

Als u problemen heeft met het maken van een ftp-verbinding dan ontvangen we graag de hostnaam, gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u probeert te verbinden

Zorg er alstublieft voor dat het programma waarom het gaat (bijvoorbeeld e-mailprogramma, FTP client) geopend is voordat wij loggen op uw computer.

Voor Mac OS gebruikers

Om in te kunnen loggen op een Mac os computer moet u eerst toestemming geven voor Schermopname, Toegankelijkheid en Volledige schrijf toegang. Gebruik de knoppen in het aan u getoonde venster om deze toegang te verstrekken.
Teamviewer QuickSupport toestemming
U kunt toegang verstrekken door in de geopende vensters op het hangslotje (links onderin) te klikken, uw Mac OS wachtwoord in te vullen en “Teamviewer QuickSupport” aan te vinken.

Zodra alle rondjes de onderdelen Schermopname, Toegankelijkheid en Volledige schrijf toegang groen zijn heeft u de toegang welke wij nodig hebben om u te helpen verstrekt.Heeft dit artikel u geholpen?


Andere artikelen in Algemeen
    • Er zijn geen andere artikelen gevonden in deze categorie.
Categorie Bekijken


APIStuur ons een bericht