Voorbeeld bestanden downloaden

Om de implementatie van onze API makkelijker te maken hebben wij voor u een PHP-voorbeeld bestand samengesteld voor elke op dit moment mogelijke API-call.

De (korte) toelichting in deze bestanden is in het Engels. Ditzelfde geldt voor de variabelen welke worden gebruikt in de API-calls. Dit om de implementatie van onze API makkelijker te maken.

U kunt de op dit moment beschikbare voorbeeld bestanden op het volgende internetadres in .zip-formaat downloaden: https://dl.xynta.com/api/API-2022.1-beta1.zip