>

Hoe kan ik mijn e-mail adres in een e-mail programma instellen?

U kunt de volgende instellingen gebruiken om een e-mail adres in een e-mail programma zoals Outlook, Mac OS Mail of Thunderbird in te stellen:

Inkomend IMAP (ontvangen)

Als u uw e-mail op meerdere apparaten zoals een vaste computer, laptop, tablet en smartphone op wilt halen dan adviseren we u de onderstaande instellingen te gebruiken (Aanbevolen!).

Voor het ontvangen van e-mail gebruikt u de volgende instellingen:

Inkomende mailserver: mail.uweigendomeinnaam.nl
Poort: 993
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Inkomend POP3 (ontvangen)

Als u uw e-mail maar op één apparaat op wilt halen en niet op uw webhosting pakket op wilt slaan dan adviseren we u de onderstaande instellingen te gebruiken.

Voor het ontvangen van e-mail gebruikt u de volgende instellingen:

Inkomende mailserver: mail.uweigendomeinnaam.nl
Poort: 995
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord

Uitgaand (versturen)

Voor het versturen van e-mail gebruikt u de volgende instellingen:

Inkomende mailserver: mail.uweigendomeinnaam.nl
Poort: 465 (alternatief: 587)
SSL/TLS protocol: ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw e-mail adres wachtwoord