>

Hoe kan ik een e-mailadres toevoegen?

Volg onderstaand stappenplan om een e-mailadres toe te voegen aan uw webhosting pakket:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "E-mailbeheer"

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op "E-mailaccounts"

Stap 4
Klik rechtsboven de pagina op de knop "ACCOUNT TOEVOEGEN"

Stap 5
Vul het formulier als volgt in:
  • Vul bij "Gebruikersnaam" het gedeelte voor het @ van uw e-mailadres in, als u bijvoorbeeld jansen@uweigendomeinnaam.nl toe wilt voegen dan vult u jansen in
  • Vul bij "Wachtwoord" een eigen gekozen wachtwoord in
  • Vul bij "E-mail quota (MB)" de maximaal toegestane opslagruimte van uw e-mailadres in
Stap 6
Klik op de knop "ACCOUNT TOEVOEGEN" om het e-mailadres toe te voegen

Uw e-mailadres is nu toegevoegd en kan worden gebruikt.