>



Hoe kan ik een e-mailadres toevoegen?


Volg onderstaand stappenplan om een e-mailadres toe te voegen aan uw webhosting pakket:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje "E-MAIL"

Stap 3
Klik op "E-mailaccounts"

Stap 4
Klik rechtsboven de pagina op de knop "+MAKEN"

Stap 5
Vul het formulier als volgt in:
  • Vul bij "Gebruikersnaam" het gedeelte voor het @ van uw e-mailadres in, als u bijvoorbeeld jansen@uweigendomeinnaam.nl toe wilt voegen dan vult u jansen in
  • Vul bij "Wachtwoord" een eigen gekozen wachtwoord in
  • Vul bij "Storage Space" de maximaal toegestane opslagruimte van uw e-mailadres in
Stap 6
Klik op de knop "+MAKEN" om het e-mailadres toe te voegen

Uw e-mailadres is nu toegevoegd en kan worden gebruikt.

Vervang in bovenstaand stappenplan uweigendomeinnaam.nl door het eigen website adres.



Heeft dit artikel u geholpen?






Stuur ons een bericht