>

Hoe kan ik bepaalde PHP instellingen wijzigen?

Volg onderstaand stappenplan om de gebruikte PHP instellingen op uw webhosting pakket te wijzigen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje "SOFTWARE"

Stap 3
Klik op "Select PHP Version"

Stap 4
Klik bovenaan de pagina op tabblad "Options"

Stap 5
U kunt nu PHP instellingen als allow_url_fopen, max_execution_time, memory_limit en upload_max_filesize wijzigen, de instellingen worden direct opgeslagen nadat u deze heeft gewijzigd

Binnen 1-5 minuten zouden de gewijzigde PHP instellingen actief moeten zijn.