>

Hoe kan ik bepaalde PHP instellingen wijzigen?

Volg onderstaand stappenplan om de gebruikte PHP instellingen op uw webhosting pakket te wijzigen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Extra functies"

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Select PHP Version”

Stap 4
Klik bovenaan de pagina op tabblad "Options"

Stap 5
U kunt nu PHP instellingen als allow_url_fopen, max_execution_time, memory_limit en upload_max_filesize wijzigen, de instellingen worden direct opgeslagen nadat u deze heeft gewijzigd

Binnen 1-5 minuten zouden de gewijzigde PHP instellingen actief moeten zijn.