>

Hoe kan ik één van mijn diensten opzeggen?

Als u één van uw diensten wilt opzeggen omdat u deze bijvoorbeeld niet meer gebruikt dan kunt u onderstaand stappenplan volgen:

Stap 1
Ga naar controlepaneel.com en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Administratie"

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Abonnementen"

Stap 4
Klik op de dienst welke u op wilt zeggen

Stap 5
Klik op het -icoon in de rode "Opzeggen" knop en kies voor "Per direct" of "Niet verlengen"

Bij "Per direct" wordt uw dienst direct beëindigd. U krijgt geen geld terug voor de resterende periode. Bij "Niet verlengen" zal de dienst aan het einde van de lopende periode worden beëindigd.

Stap 6
Bevestig uw opzegging doormiddel van de link in de blauwe melding bovenaan de pagina.

Nadat u uw opzegging heeft bevestigd ontvangt u binnen 30 minuten een e-mail waarmee wij uw opzegging bevestigen. Bewaar deze e-mail goed, dit is ook uw opzegbewijs.

Als het u niet lukt om de desbetreffende dienst op te zeggen dan kunt u contact met ons opnemen. Vermeld alstublieft duidelijk welke dienst u wilt opzeggen en per wanneer.