>

Hoe ik de nameservers van een domeinnaam wijzigen?

Volg onderstaand stappenplan om de nameservers van één van uw domeinnamen te wijzigen.

Stap 1
Ga naar controlepaneel.com en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Domeinnamen"

Stap 3
Klik in het overzicht onder het kopje "Domeinnamen" op de domeinnaam waarvan u de nameservers wilt gaan wijzigen

Stap 4
Klik op het -icoon welke deel uitmaakt van de grijze "Bewerken" knop en klik vervolgens op "Nameservers wijzigen"

Stap 5
Vul bij primaire, secundaire en tertiaire (niet verplicht) nameserver de gewenste nameservers in

Stap 6
Klik vervolgens op de knop "Bewerken" om de nameservers van uw domeinnaam te wijzigen

De nameservers van uw domeinnaam zullen nu binnen 5 minuten worden gewijzigd.

Het duurt een aantal uur voordat de nameserver wijziging bij elke internet provider, op elk netwerk, bekend is.