Wat is webmail en hoe kan ik het gebruiken?

Webmail is het beste te omschrijven een online e-mailprogramma welke u met een internetbrowser (Edge, Safari, Chrome, Firefox etc.) kunt bezoeken.

Met webmail leest, verwijderd en verstuurd u e-mail vanuit uw eigen bij ons gehoste e-mailadres.

Bezoek, als webhosting klant, https://uweigendomeinnaam.nl/webmail of https://webmail.xynta.com en login met uw e-mailadres en e-mailadres wachtwoord.

Voorbeeld van Webmail

Vervang in bovenstaand voorbeeld uweigendomeinnaam.nl door het eigen website adres.