>

Hoe kan ik het wachtwoord van mijn e-mailadres wijzigen?

Volg onderstaand stappenplan om het wachtwoord van een eerder aangemaakt e-mailadres te wijzigen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "E-mailbeheer"

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op "E-mailaccounts"

Stap 4
Klik aan de rechterkant van de pagina achter het e-mailadres waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen op het "+" icoon en klik vervolgens op "Wachtwoord/gebruikersnaam wijzigen"

Stap 5
Vul onder het kopje "Wachtwoord" een nieuw wachtwoord in

Stap 6
Klik op de knop "OPSLAAN" om het wachtwoord van uw e-mailadres te wijzigen

Het wachtwoord van uw e-mailadres is nu gewijzigd en het nieuwe wachtwoord kan direct worden gebruikt.