>

Hoe kan ik het wachtwoord van mijn e-mailadres wijzigen?

Volg onderstaand stappenplan om het wachtwoord van een eerder aangemaakt e-mailadres te wijzigen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje "E-MAIL"

Stap 3
Klik op "E-mailaccounts"

Stap 4
Klik aan de rechterkant van de pagina achter het e-mailadres waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen op op de knop " BEHEREN"

Stap 5
Vul onder het kopje "BEVEILIGING -> Nieuw wachtwoord" een nieuw wachtwoord in

Stap 6
Scroll nu verder naar beneden op de pagina en klik op de knop " UPDATE EMAIL SETTINGS" om het wachtwoord van uw e-mailadres te wijzigen

Het wachtwoord van uw e-mailadres is nu gewijzigd en het nieuwe wachtwoord kan direct worden gebruikt.