>

Hoe kan ik de DNS zone van mijn domeinnaam wijzigen?

Volg onderstaand stappenplan om de DNS zone van een domeinnaam gekoppeld aan uw webhosting pakket te wijzigen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje "DOMEINEN"

Stap 3
Klik op "Zone Edit"

Stap 4
Klik achter de domeinnaam waarvan u de DNS zone wilt beheren op de knop " BEHEREN"

Met de blauwe knop "+ RECORD TOEVOEGEN" kunt u onder andere A, AAAA, CNAME, TXT, MX en SRV DNS records aan de DNS zone van uw domeinnaam toevoegen.

Door op de knop " BEWERKEN" achter een DNS record te klikken kunt u een bestaand DNS record wijzigen, klik vervolgens op de blauwe knop "SAVE RECORD" om de wijziging op te slaan.

Door op de knop " VERWIJDEREN" achter een DNS record te klikken kunt u een bestaand DNS record verwijderen.