>

Hoe kan ik een storing melden?

Als u denkt last te hebben van een probleem met uw dienst of diensten dan vragen we u onderstaand stappenplan te doorlopen voordat u contact met ons opneemt.

Stap 1
Controleer of er een bekende storing of gepland onderhoud gemeld is door een "Website check" uit te voeren op onze statuspagina

Als er een bekende storing of gepland onderhoud bekend is dan vragen wij u onze statuspagina in de gaten te houden voor updates, u kunt zich ook abonneren op een melding zodat u een e-mail ontvangt wanneer wij een nieuwe update plaatsen

Stap 2
Als er geen bekende storing of gepland onderhoud bekend is dan vragen wij u https://downforeveryoneorjustme.com te bezoeken, uw website adres in te voeren en op de knop "Or just me?" te klikken

Als u de melding "It’s just you. uweigendomeinnaam.nl is up." krijgt dan kunt alleen u de website niet bezoeken. Dit kan meerdere redenen hebben, namelijk:
  • Er is een probleem met uw internetverbinding, neem contact op met uw internetprovider
  • De server waarop uw website staat heeft u geblokkeerd, stuur ons een bericht met daarin uw website- en IP-adres 3.236.110.106. Wij zullen controleren of u geblokkeerd bent en als dat zo is de blokkade voor u verwijderen en u uitleggen hoe u blokkade kunt voorkomen.
Als u het stappenplan heeft doorlopen en er is geen bekende storing of gepland onderhoud en de melding op https://downforeveryoneorjustme.com geeft "It’s not just you! uweigendomeinnaam.nl is down!" aan dan kunt u op welk moment van de dag bellen met 085-4007777 *.

We doen dan onze best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. De medewerkers welke u te spreken geeft zal u in de meeste gevallen vragen een e-mail te sturen zodat hij of zij direct het probleem kan onderzoeken en u per e-mail op de hoogte kunt houden.

Let op! Als u bovenstaand stappenplan niet heeft doorlopen voordat u contact met ons opneemt en er is geen sprake van een storing dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor het bellen van bovenstaand telefoonnummer. Dit om oneigenlijk gebruik te voorkomen.

Vervang in bovenstaand voorbeeld uweigendomeinnaam.nl door het eigen website adres.