>

Hoe kan ik met automatisch incasso betalen?

Volg onderstaand stappenplan om automatisch incasso in te schakelen:

Stap 1
Ga naar ons klanten controlepaneel en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik bovenaan de pagina op "Mijn account"

Stap 3
Vink onder het kopje "Betalingsvoorkeuren" Ik wil met automatisch incasso betalen aan, vul uw Bankrekeningnummer (IBAN) en Rekeninghouder in en klik op de oranje knop "Opslaan"

Automatisch incasso is nu ingeschakeld.

Nieuwe facturen zullen op de 1ste of 15de automatisch geïncasseerd worden. Facturen welke u eerder heeft ontvangen zult u nog "handmatig" moeten betalen.