>

Hoe kan ik met automatisch incasso betalen?

Volg onderstaand stappenplan om automatisch incasso in te schakelen:

Stap 1
Ga naar controlepaneel.com en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Administratie"

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina onder het kopje “Administratie” op "Betaalmethode"

Stap 4
Vink “Automatisch incasso” aan en vul het formulier met uw bankgegevens in

Stap 5
Klik op de knop “Bewerken” om automatisch incasso in te schakelen

Automatisch incasso is nu ingeschakeld.

Nieuwe facturen zullen op de 1ste of 15de automatisch geïncasseerd worden. Facturen welke u eerder heeft ontvangen zult u nog "handmatig" moeten betalen.