>

Hoe kan ik mijn website met een SSL certificaat beveiligen?

Onze webhosting pakketten zijn voorzien AutoSSL.

Dit betekent dat uw domeinnaam of domeinnamen een aantal uur nadat deze aan het pakket zijn toegevoegd en de domeinnaam naar de juiste server verwijst automatisch voorzien worden van een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat.

Als u handmatig een SSL certificaat wilt genereren volgt u onderstaand stappenplan:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Account beheer"

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op “SSL certificaten”

Stap 4
Klik vervolgens op het tabblad "Gratis en automatisch certificaat van Let’s Encrypt"

Stap 5
Vink de domeinnamen en subdomeinen aan waarvoor u een SSL certificaat wilt genereren

Stap 6
Klik onderaan de pagina op de groene knop "Opslaan"

Afhankelijk van de hoeveelheid domeinnamen en subdomeinen welke u heeft gekozen zal het een aantal minuten duren voordat uw Let’s Encrypt SSL certificaat gereed is.

Alleen domeinnamen en subdomeinen welke actief zijn en naar de juiste server verwijzen kunnen aan het Let’s Encrypt SSL certificaat worden toegevoegd.