>

Hoe kan ik mijn website met een SSL certificaat beveiligen?

Onze webhosting pakketten zijn voorzien AutoSSL.

Dit betekent dat uw domeinnaam of domeinnamen een aantal uur nadat deze aan het pakket zijn toegevoegd en de domeinnaam naar de juiste server verwijst automatisch voorzien worden van een gratis Cpanel SSL certificaat.

Als u handmatig een SSL certificaat wilt genereren volgt u onderstaand stappenplan:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje "Beveiliging"

Stap 3
Klik op "SSL/TLS Status"

Stap 4
Klik bovenaan de pagina op de blauwe knop "Run AutoSSL"

Als u domeinnamen en subdomeinen wilt uitsluiten vinkt u deze aan in het overzicht en klikt u bovenaan de pagina op de blauwe knop "Exclude Domains from AutoSSL"

Afhankelijk van de hoeveelheid domeinnamen en subdomeinen welke u heeft gekozen zal het een aantal minuten duren voordat uw Cpanel SSL certificaat gereed is.

Alleen domeinnamen en subdomeinen welke actief zijn en naar de juiste server verwijzen kunnen aan het Cpanel SSL certificaat worden toegevoegd.