Hoe kan ik een extra website toevoegen?

Onze Webhosting Pro en Plus-pakketten bieden ruimte voor meerdere websites. U kunt tot 3 websites op een Webhosting Pro- en tot 5 websites op een Webhosting Plus-pakket hosten.

Als u de domeinnaam van de toe te voegen website bij ons heeft ondergebracht dan kunt u deze eenvoudig koppelen: Hoe kan ik een domeinnaam aan een hosting pakket koppelen?

Als u de domeinnaam bij een andere provider heeft ondergebracht volg dan onderstaand stappenplan om een nieuwe website aan uw webhosting pakket toe te voegen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222 (of login met Single Sign-On (SSO))

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Account beheer”

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Domeinnaam setup”

Stap 4
Klik rechts bovenaan op de groene knop “NIEUWE TOEVOEGEN”

Stap 5
Vul bij “Domeinnaam:” de domeinnaam in welke u wilt toevoegen

We adviseren Dataverkeer, Schijfruimte en Mogelijkheden onveranderd te laten (Controleer of bij Mogelijkheden “Beveiligde SSL” en “PHP toegang” aangevinkt staan)

Stap 6
Klik onderaan de pagina op de knop “TOEVOEGEN”

De domeinnaam is nu aan uw pakket toegevoegd. Zorg ervoor dat u de domeinnaam instelt op de nameservers van de server waarop uw webhosting pakket is ondergebracht.