>

Hoe kan ik een nieuwe domeinnaam toevoegen?

U kunt meerdere domeinnamen aan onze webhosting pakketten toevoegen: Compleet 5 domeinnamen, Completer 10 domeinnamen en Compleetst 25 domeinnamen.

Volg onderstaand stappenplan om een nieuwe domeinnaam aan uw pakket toe te voegen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Account beheer”

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Domeinnaam setup”

Stap 4
Klik rechts bovenaan op de groene knop “NIEUWE TOEVOEGEN”

Stap 5
Vul bij “Domeinnaam:” de domeinnaam in welke u wilt toevoegen

We adviseren Dataverkeer, Schijfruimte en Mogelijkheden onveranderd te laten (Controleer of bij Mogelijkheden “Beveiligde SSL” en “PHP toegang” aangevinkt staan)

Stap 6
Klik onderaan de pagina op de knop “TOEVOEGEN”

De domeinnaam is nu aan uw pakket toegevoegd. Zorg ervoor dat u de domeinnaam instelt op de nameservers van de server waarop uw webhosting pakket is ondergebracht.