>

Hoe kan ik een nieuwe domeinnaam toevoegen?

U kunt meerdere domeinnamen aan onze webhosting pakketten toevoegen: Compleet 5 domeinnamen, Completer 10 domeinnamen en Compleetst 25 domeinnamen.

Volg onderstaand stappenplan om een nieuwe domeinnaam aan uw pakket toe te voegen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje “DOMEINNAMEN”

Stap 3
Klik op “Domeinen”

Stap 4
Klik rechts bovenaan op de blauwe knop “CREATE A NEW DOMAIN”

Stap 5
Vul bij “Domein” de domeinnaam in welke u wilt toevoegen

Stap 6
Vink “Share document root (/home/uweigengebruikersnaam/public_html) with “uweigendomeinnaam.nl”.“ uit

Stap 7
Klik onderaan de pagina op de knop “VERZENDEN”

De domeinnaam is nu aan uw pakket toegevoegd. Zorg ervoor dat u de domeinnaam instelt op de nameservers van de server waarop uw webhosting pakket is ondergebracht.

Vervang in bovenstaand stappenplan uweigendomeinnaam.nl door het eigen website adres en uweigengebruikersnaam door de gebruikersnaam van uw webhosting pakket.