>

Hoe kan ik een domeinnaam doorsturen naar een andere domeinnaam?

Volg onderstaand stappenplan om een domeinnaam naar een al aan uw webhosting pakket toegevoegde domeinnaam door te sturen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje “DOMEINEN”

Stap 3
Klik op “Aliassen”

Stap 4
Vul bovenaan de pagina de nieuwe domeinnaam in

Stap 5
Klik op de blauwe knop “Domein toevoegen”

Stap 6
Klik op de link “ Ga terug”

Stap 7
Klik achter de nieuw toegevoegde domeinnaam op “ Omleiding beheren”

Stap 8
Vul bij “Met de alias ’uweigendomeinnaam.nl’ wordt omgeleid naar:” het internet adres in waarnaar u de domeinnaam wilt doorsturen

Stap 9
Klik op de blauwe knop “Opslaan”

De domeinnaam is nu aan uw pakket toegevoegd en zal worden doorgestuurd naar het bij stap 8 gekozen internet adres. Zorg ervoor dat u de domeinnaam instelt op de nameservers van de server waarop uw webhosting pakket is ondergebracht.