>

Hoe kan ik een SSH verbinding maken?

SSH-sleutel toevoegen

Volg onderstaand stappenplan om een SSH-verbinding te maken met uw webhosting pakket:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje “BEVEILIGING”

Stap 3
Klik op “SSH-toegang”

Stap 4
Klik op de blauwe knop “SSH-sleutels beheren”

Stap 5
Klik op de blauwe knop “ Sleutel importeren”

Stap 6
Copy+Paste uw publieke RSA sleutel in het veld “Plak de openbare sleutel in het volgende tekstvak:”

Stap 5
Klik op de blauwe knop “Importeren”

Stap 6
Klik op de blauwe knop “ Terug naar Sleutels beheren”

Stap 7
Klik achter de zojuist toegevoegde RSA sleutel op “ Beheren”

Stap 8
Klik op de blauwe knop “Authorize”

Stap 9
Neem contact met ons op en vraag ons 3.239.236.140 aan de whitelist van de server toe te voegen

Verbind nu op poort 86 naar uweigendomeinnaam.nl en login met de gebruikersnaam van uw webhosting pakket, zorg ervoor dat uw private RSA sleutel ingeladen is.

Terminal gebruiken

Volg onderstaand stappenplan om de online terminal te gebruiken:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje “GEAVANCEERD”

Stap 3
Klik op “Terminal”

Stap 3
U wordt nu gewaarschuwd dat u voorzichtig moet zijn bij het gebruik van SSH-toegang en dat verkeerde commando’s uw data kunnen beschadigen

Klik op de blauwe knop “I understand and want to proceed” om door te gaan.

Via het zwarte scherm kunt u nu gebruik maken van SSH commando’s.