>

Hoe kan ik een domeinnaam doorsturen?

Volg onderstaand stappenplan om uw domeinnamen naar een ander internet adres door te sturen.

Stap 1
Ga naar controlepaneel.com en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Domeinnamen"

Stap 3
Klik in het overzicht onder het kopje "Domeinnamen" op de domeinnaam welke u wilt doorsturen

Stap 4
Klik op het -icoon welke deel uitmaakt van de grijze "Bewerken" knop en klik vervolgens op "Doorsturen"

Stap 5
Vul bij "Doorstuuradres" het internet adres in waarnaar u uw domeinnaam wilt doorsturen, bijvoorbeeld https://uwanderedomeinnaam.nl/doorsturen.html

Stap 6
Klik vervolgens op de knop "Bewerken" om uw domeinnaam door te sturen

Uw domeinnaam zal nu worden doorgestuurd naar het door u opgegeven internet adres.

Het duurt een aantal uur voordat de doorsturing van uw domeinnaam bij elke internet provider, op elk netwerk, bekend is.