>

Mijn website toont een witte pagina, hoe los ik het op?

Een witte pagina is in de meeste gevallen het gevolg van een PHP- of configuratiefout in uw website of applicatie (HTTP Error 500 (Internal Server Error)).

Volg onderstaand stappenplan om het foutlog van uw website te raadplegen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje “METINGEN”

Stap 3
Klik op “Fouten”

Het foutlog bevat alle notices, warnings en errors welke uw website genereerd.

Een notice is onschuldig en kan in dit geval worden genegeerd. Een warning kan mogelijk problemen veroorzaken op uw website maar is niet kritiek.

Een error zorgt ervoor dat uw website niet of niet goed werkt en vereist uw directe aandacht.

Als het foutlog leeg is dan adviseren we te controleren of “error reporting” op uw webhosting pakket ingeschakeld staat, volg hiervoor het onderstaand stappenplan:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje “SOFTWARE”

Stap 3
Klik op “Select PHP Version”

Stap 4
Klik bovenaan de pagina op het tabblad “Options”

Stap 5
Vink de optie “display_errors” aan en controleer of op error_reporting op “E_ALL” staat ingesteld, als dit niet het geval is zult u ook deze optie moeten wijzigen

Nadat u dit heeft gedaan bezoekt u eerst uw website en voert u daarna het eerste stappenplan opnieuw uit. Het foutlog van uw website bevat nu als het goed is logregels.

Als u hulp nodig hebt bij het vertalen van de logregels dan kun u contact met ons opnemen.

Als u liever wilt dat wij het probleem met uw website oplossen dan kunt u gebruik maken van onze “Website probleem oplossen”-service voor €99,99 ex. BTW (eenmalig).