>

Hoe kan ik een verhuiscode opvragen?

Als u een bij ons geregistreerde domeinnaam wilt verhuizen dan heeft u hier veelal een verhuiscode voor nodig. Volg onderstaand stappenplan om een verhuiscode op te vragen:

Stap 1
Ga naar controlepaneel.com en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op "Domeinnamen"

Stap 3
Klik in het overzicht onder het kopje "Domeinnamen" op de domeinnaam waarvan u de verhuiscode wilt opvragen

Stap 4
Klik bovenaan de pagina op de knop "Verhuiscode opvragen"

De verhuiscode zal kort nadat u op de knop hebt gedrukt in een melding bovenaan de pagina worden getoond.

Bij bepaalde domeinnaam extensies waaronder .be en .eu word de verhuiscode per e-mail naar de domeinnaam houder gestuurd. Wij kunnen u deze verhuiscode niet direct verstrekken omdat deze enkel door de domeinnaam houder kan worden ingezien.