>

Hoe kan ik mijn bestaande website importeren in Installatron?

Als u al een bestaande website heeft welke nog niet aan Installatron gekoppeld is dan kunt u onderstaand stappenplan volgen om deze alsnog aan Installatron te koppelen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Extra functies”

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Installatron Applications Installer”

Stap 4
Klik op het tabblad “Applicatie verkenner” en kies uit het getoonde overzicht het soort applicatie waarmee u uw website heeft gebouwd, bijvoorbeeld Wordpress

Stap 5
Klik rechts bovenin op het -icoon welke deel uitmaakt van de knop “Installeer deze applicatie” en klik vervolgens op “ Importeer bestaande applicatie”

Stap 6
Klik op de knop “Voortzetten” onder het kopje “Van dit account”

Stap 7
Kies nu de locatie weer de applicatie zich bevindt en klik rechts onderaan op de knop “+ Importeren”

Uw applicatie zal nu worden geïmporteerd, dit kan enkele minuten in beslag nemen. Nadat uw applicatie is geïmporteerd kunt u deze met behulp van Installatron beheren.