>

Hoe kan ik een back-up maken?

We maken dagelijks een back-up van uw webhosting pakket en slaan deze afhankelijk van het soort pakket welke u heeft 7, 14 of 28 dagen lang voor u op.

Als u aan uw website gaat werken is het verstandig om eerst even zelf een back-up te maken. Hieronder vertellen we u stapsgewijs hoe u dit met Installatron kunt doen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl/cpanel

Stap 2
Ga naar het kopje “SOFTWARE”

Stap 3
Klik op “Installatron Applications Installer”

Stap 4
Klik op het tabblad “Mijn applicaties”

Stap 5
Klik bij de applicatie welke u wilt back-uppen op de -knop (Reservekopie)

Stap 6
Klik rechts onderaan de pagina op de knop “ Reservekopie”

Er wordt nu een back-up gemaakt van uw website welke u, mocht er wat fout gaan tijdens het werken aan uw website, eenvoudig terug kunt zetten.