>

Hoe maak ik een kopie van een applicatie met Installatron?

Volg onderstaand stappenplan om eerder met Installatron geïnstalleerde applicatie te kopiëren/klonen:

Stap 1
Login op https://uweigendomeinnaam.nl:2222

Stap 2
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Extra functies”

Stap 3
Klik aan de linkerkant van de pagina op “Installatron Applications Installer”

Stap 4
Klik op tabblad “Mijn applicaties”

Stap 5
Klik bij de applicatie welke u wilt kopiëren/klonen op het -icoon

Stap 6
Vul het formulier als volgt in:
  • Onder het kopje “Bestemming” kiest u bij “Domein” een doel domeinnaam of subdomein
  • Als u naar een folder wilt kopieren/klonen vult u de foldernaam bij “Pad (Optioneel)” in
Stap 7
Klik rechts onderaan op de knop “ Klonen”

De applicatie wordt nu naar de door u gekozen locatie gekopieerd/gekloond. Afhankelijk van de grote van de applicatie kan dit enkele minuten duren.