>

Hoe voeg ik mijn e-mailadres toe in Mozilla Thunderbird?

Volg onderstaand stappenplan om uw e-mailadres aan Mozilla Thunderbird toe te voegen:

Stap 1
Klik rechts bovenaan op het -icoon en klik vervolgens op “Accountinstellingen”

Stap 1

Stap 2
Klik onderaan het venster op de knop “Accountacties” en klik vervolgens op “E-mailaccount toevoegen...”

Stap 2

Stap 3
Vul bij “Naam” uw naam of de naam van uw bedrijf in, vul bij “E-mailadres” uw e-mailadres in en vul bij “Wachtwoord” uw e-mailadres wachtwoord in

Klik links onderin op de knop “Handmatig configureren...”

Stap 3

Stap 4
Vul de velden onder het kopje “INKOMEND” als volgt in:
  • Bij “Server” vult u mail.uweigendomeinnaam.nl in
  • Bij “Poort” vult u 993 in
  • Bij “SSL” kiest u voor “SSL/TLS”
Vul de velden onder het kopje “UITGAAND” als volgt in:
  • Bij “Server” vult u mail.uweigendomeinnaam.nl in
  • Bij “Poort” vult u 587 in
  • Bij “SSL” kiest u voor “STARTTLS”
Klik vervolgens op de knop “Opnieuw testen”

Stap 4

Stap 5
Klik nu op de knop “Gereed” om het e-mailadres toe te voegen

Uw e-mailadres is nu Mozilla Thunderbird toegevoegd en kan worden gebruikt voor het ontvangen van versturen van e-mail.