>

Hoe voeg ik mijn e-mailadres toe in Mac OS Mail?

Volg onderstaand stappenplan om uw e-mailadres aan Mac OS Mail toe te voegen:

Stap 1
Klik in de menubalk op “Mail” en vervolgens op “Voeg account toe...”

Stap 2
Klik op de optie “Ander Mail-account...”

Stap 2

Stap 3
Vul bij “Naam” uw naam of bedrijfsnaam in, vul bij “E-mailadres” uw e-mailadres in en vul bij “Wachtwoord” uw e-mailadres wachtwoord in.

Klik op de knop “Log-in”

Stap 3

Stap 4
Vul bij “Gebruikersnaam” uw e-mailadres in, vul bij “Servers inkomende e-mail” mail.uweigendomeinnaam.nl in en vul bij “Servers uitgaande e-mail” mail.uweigendomeinnaam.nl in

Klik op de knop “Log-in”

Stap 4

Stap 5
Klik op de knop “Gereed”

Stap 5

Uw e-mailadres is nu Mac OS Mail toegevoegd en kan worden gebruikt voor het ontvangen van versturen van e-mail.