>

Hoe voeg ik mijn e-mailadres toe in Microsoft Outlook 365 (Mac)?

Volg onderstaand stappenplan om uw e-mailadres aan Microsoft Outlook 365 (Mac) toe te voegen:

Stap 1
Klik in de menubalk op “Outlook” en vervolgens op “Voorkeuren...”

Stap 2
Klik op het kopje “Persoonlijke instellingen” op “Accounts”

Stap 3
Klik op de blauwe knop “E-mailaccount toevoegen” of op de + linksonderaan het venster en vervolgens op “Nieuw account...”

Stap 4
Voer uw e-mailadres in en klik op de blauwe knop “Doorgaan”

Stap 5
Vul bij “Wachtwoord” uw e-mailadres wachtwoord in en verander bij “Servers uitgaande e-mail” de “Poort” van 465 naar 587

Klik op de blauwe knop “Account toevoegen”

Uw e-mailadres is nu Microsoft Outlook 365 toegevoegd en kan worden gebruikt voor het ontvangen van versturen van e-mail.