>

Hoe kan ik m’n eerdere contact momenten met jullie teruglezen?

Als u met ons e-mail heeft gestuurd of met ons heeft gechat dan worden deze gesprekken door het contactsysteem voor u opgeslagen.

Als u na 29 januari 2021 contact met ons heeft opgenomen heeft u een e-mail ontvangen met daarin het wachtwoord waarmee u in combinatie met uw e-mailadres in kunt loggen op https://support.xynta.com/account

(U kunt ook rechtsboven onze supportpagina’s op het -icoon klikken)

Zodra u ingelogd bent krijgt u een overzicht van alle eerdere momenten waarop u contact met ons heeft gehad. U kunt deze gesprekken teruglezen en indien gewenst erop reageren.

Ook kunt u hier uw notificatie voorkeuren met betrekking tot het contactsysteem wijzigen.