>

Hoe vraag ik de gratis verhuisservice aan?

Om gebruik te kunnen maken van onze gratis verhuisservice (bij de aanschaf van één van onze webhosting pakketten) hebben we bepaalde gegevens van u nodig (1) en kunt u onderstaand stappenplan (2) volgen bij het plaatsen van uw bestelling.

Als wij u kunnen helpen bij het plaatsen van uw bestelling of als u vragen heeft over het gebruik en de voorwaarden van onze verhuisservice dan kunt u zowel binnen als buiten kantooruren contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo goed en zo snel mogelijk verder helpen.

1. Om gebruik te kunnen maken van de verhuisservice hebben we de volgende gegevens van u nodig:
  • De inloggegevens van het controlepaneel bij uw huidige hostingprovider (Directadmin, Cpanel, Plesk of een eigen controlepaneel.)
  • De inlog- en server gegevens van uw e-mailadressen (Alleen als u wil dat wij deze tegelijkertijd met uw website verhuizen.)
  • Zorg ervoor dat uw website zoveel mogelijk up-to-date is, werk plug-ins en uw thema bij en controleer op welke PHP-versie uw website op dit moment draait
  • De verhuiscode van uw domeinnaam, nadat wij uw website (en e-mail) hebben verhuisd en gecontroleerd zullen wij uw domeinnaam verhuizen

2. Om gebruik te kunnen maken van de verhuisservice kunt u onderstaande stappen volgen:
  • Kies, bestel en betaal één van onze webhosting pakketten (Vul tijdens het plaatsen van de bestelling GEEN verhuiscode in voor uw domeinnaam, deze stuurt u ons later)
  • Nadat u heeft besteld en betaald stuurt u ons een e-mail naar info@xynta.nl met daarin de hierboven door ons gevraagde (inlog)gegevens
  • Nadat wij de gegevens hebben ontvangen zullen wij deze controleren en uw website (en e-mail) vervolgens zo snel mogelijk voor u verhuizen

Om ervoor te zorgen dat de verhuizing van uw website zo goed mogelijk verloopt zijn er een aantal zaken welke u zelf kunt doen: Zorg ervoor dat uw website up-to-date is, dat de door u aangeleverde gegevens kloppen en dat u tijdens de verhuizing beschikbaar bent om onze vragen te beantwoorden.

Wij controleren uw website voordat wij uw domeinnaam verhuizen. In de tussentijd zal uw website bij de huidige hostingprovider door draaien. In principe streven we ernaar om uw website zonder onderbreking uit te voeren zodat uw bezoekers en klanten hier geen last van zullen ondervinden.