Waar kan ik jullie HostFact plug-in downloaden?

De huidige (en gratis te gebruiken) versie van onze HostFact plug-in is te downloaden op https://dl.xynta.com/api/HF-2022.1-beta4.zip

Met onze HostFact plug-in kunt u o.a. vanuit uw HostFact installatie geautomatiseerd:
  • Domeinnamen registreren en verhuizen
  • WHOIS-gegevens en nameserver instellingen wijzigen
  • De beschikbaarheid van een domeinnaam checken
  • Contacten toevoegen en wijzigen
  • Domeinnaam verhuiscodes opvragen*
  • Domeinnamen vergrendelen en ontgrendelen*
  • Domeinnamen opzeggen
  • Domeinnamen en contacten synchroniseren

(*Alleen beschikbaar bij domeinnaam extensies waarbij dit wordt ondersteund.)

De hierboven omschreven HostFact plug-in maakt gebruik van onze API. Meer informatie over het gebruik en de implementatie van onze API vindt u hier.

Het huidige versienummer is 2022.1-beta4, uitgebracht op dinsdag 5 april 2022