Hoe log ik met Single Sign-On (SSO) in op mijn webhosting pakket?

Volg onderstaand stappenplan om met Single Sign-On (SSO) in te loggen op uw webhosting pakket.

Stap 1
Ga naar Mijn Xynta en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik bovenaan de pagina op "Webhosting"

Stap 3
Klik in het overzicht onder het kopje "Webhosting" op het webhosting pakket waarop u in wilt loggen

Stap 4
Klik op de knop "Beheren Beheren"

Stap 5
Klik op "Inloggen (SSO)"

U wordt nu doorgestuurd naar het controlepaneel van uw webhosting pakket. Hier kunt u o.a. e-mailadresssen aanmaken, applicaties installeren en databases beheren.