Hoe kan ik de aan de PMG-dienst gekoppelde domeinnamen bekijken?

Om een overzicht van uw aan de Proxmox Mail Gateway (PMG)-dienst gekoppelde domeinnamen (en bijbehorende statistieken) te bekijken volgt u onderstaand stappenplan:

Stap 1
Ga naar Mijn Xynta en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik bovenaan de pagina op "Reseller"

Stap 3
Klik in het overzicht op het reseller pakket waarvan u de aan de PMG-dienst gekoppelde domeinnamen wilt bekijken

Stap 4
Klik op de knop "Beheren Beheren"

Stap 5
Klik op de knop "Spamfilter"

U krijgt nu een overzicht te zien van al uw op dit moment aan de PMG-dienst gekoppelde domeinnamen (en bijbehorende statistieken).

Als u een nieuwe domeinnaam aan de PMG-dienst wilt koppelen kunt u contact met ons opnemen.