Hoe kan ik een back-up downloaden?


Als u een back-up van een folder, bestand of database wilt downloaden uit één van de eerder door ons voor u gemaakte back-ups dan kunt u hiervoor onderstaand stappenplan volgen:

Stap 1
Ga naar Mijn Xynta en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik bovenaan de pagina op "Managed VPS"

Stap 3
Klik in het submenu op de vierde optie van links: "Back-up"

Stap 4
Klik in het overzicht op het Managed VPS pakket waarvan u een back-up wilt downloaden

Stap 5
De herstelpunten zijn onderverdeeld in 2 verschillende types: Bestanden en Database

Ga naar het type herstelpunt welke u wilt downloaden, zoek nu het herstelpunt waar vanuit u data wilt downloaden en klik vervolgens op de knop Herstellen

Stap 6
Folders of bestanden downloaden:

Heeft u voor een Bestanden back-up gekozen dan vult u de folder of het bestand in waarvan u een back-up wilt downloaden*.

Nadat u het formulier heeft ingevuld klikt u op de knop "Downloaden"

* Stel u wilt een back-up van de domains-folder van gebruiker jansen downloaden, dan vult u: /home/jansen/domains in. De back-up zal in .tar.gz-formaat op uw server in de root folder van gebruiker jansen worden klaargezet (/home/jansen)
Database(s) downloaden:

Heeft u voor een Database back-up gekozen dan kiest u de database naam waarvan u een back-up wilt downloaden*.

Nadat u het formulier heeft ingevuld klikt u op de knop "Downloaden"

* Stel u wilt de back-up van de database jansen_databasenaam downloaden dan zal de back-up in .tar.gz-formaat op uw server in de root folder van gebruiker jansen worden klaargezet (/home/jansen)

De download wordt binnen enkele minuten automatisch door het back-up systeem voorbereid. Onder het kopje "Takenwachtrij" kunt u de voortgang van uw downloadtaak volgen.

Zodra de downloadtaak is afgerond vindt u een back-up van de door u gekozen folder(s), bestanden of database terug op uw server in de root folder van de originele eigenaar.Heeft dit artikel u geholpen?


Stuur ons een bericht