Hoe kan ik een domeinnaam aan een hosting pakket koppelen?

Een losse domeinnaam kan eenvoudig met enkele stappen aan een hosting pakket worden gekoppeld. Volg onderstaand stappenplan om een domeinnaam aan een hosting pakket te koppelen:

Stap 1
Ga naar Mijn Xynta en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik bovenaan de pagina op "Domeinnamen"

Stap 3
Klik in het overzicht onder het kopje "Domeinnamen" op de domeinnaam welke u aan een hosting pakket wilt koppelen

Stap 4
Klik op de knop "Beheren Beheren"

Stap 5
Klik op "Aan hosting pakket koppelen"

Stap 6
Kies het hosting pakket waaraan u de domeinnaam wilt koppelen en klik op de knop "Opslaan"

De domeinnaam zal nu aan het hosting pakket worden gekoppeld. Het kan een aantal uur duren voordat uw domeinnaam naar de juiste server verwijst.

Voordat u een domeinnaam aan een hosting pakket koppelt is het belangrijk om te controleren of u nog voldoende ruimte heeft voor de extra domeinnaam.

Onze Webhosting Pro en Plus-pakketten bieden ruimte voor meerdere websites. U kunt tot 3 websites op een Webhosting Pro- en tot 5 websites op een Webhosting Plus-pakket hosten.

Het bovenstaande stappenplan is bedoeld voor het toevoegen van een extra domeinnaam aan (één van) uw hosting pakket(ten) niet voor zogeheten domein pointers/aliassen.