Hoe kan ik een hosting pakket overdragen aan een andere klant?

Volg onderstaand stappenplan om een hosting pakket over te dragen aan een andere klant:

Stap 1
Ga naar Mijn Xynta en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik bovenaan de pagina op "Webhosting"

Stap 3
Klik in het overzicht onder het kopje "Webhosting pakketten" op het hosting pakket welke u wilt overdragen

Stap 4
Klik op de knop "Beheren Beheren"

Stap 5
Klik vervolgens op de menu optie "Overdragen"

Stap 6
Vul het e-mailadres in van het klantaccount waaraan u het hosting pakket wilt overdragen en klik op de knop "Versturen"

Zodra u de overdracht verzonden heeft ontvangt de nieuwe klant een e-mail waarmee de overdracht bevestigd kan worden. Na bevestiging zullen wij de dienst (automatisch) overdragen aan de nieuwe klant en ontvangt u een e-mail waarmee de overdracht wordt bevestigd.