Hoe kan ik een ontvangen overdracht goed- of afkeuren?

Volg onderstaand stappenplan om een overdracht goed- of af te keuren:

Stap 1
Ga naar Mijn Xynta en login met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2
Klik bovenaan de pagina op "Mijn account"

Stap 3
Klik in het submenu op "Overdrachten"

Stap 4
Klik onder het kopje "Ontvangen" op de overdracht welke u goed- of af wilt keuren

Stap 4
Klik op de knop "Beheren Beheren"

Stap 5
Kies vervolgens voor één van de twee menu opties: "Goedkeuren" of "Afkeuren"

Stap 6
Bevestig vervolgens uw keuze door op de groene knop "Goedkeuren" of de rode knop "Afkeuren" te klikken (afhankelijk van uw keuze bij stap 5)

Als u ervoor kiest om de overdracht goed te keuren dan zal de dienst na goedkeuring automatisch aan uw klantaccount overgedragen worden. De huidige klant wordt per e-mail geïnformeerd over uw goedkeuring en de overdracht van de dienst aan uw klantaccount.

Als u ervoor kiest om de overdracht af te keuren dan zal de dienst niet aan uw klantaccount worden overgedragen en wordt de huidige klant per e-mail geïnformeerd over uw afkeuring.