Veel van onze systemen zijn zelf ontwikkeld en zo goed mogelijk afgesteld op de wensen en eisen van onze klanten. We zijn er trots op dat veel resellers en web developers op ons vertrouwen voor hun hostingbehoefte en we gaan dan ook ver om het hun en onze andere klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

Om hierin te voorzien is ons klanten controlepaneel voorzien van een uitgebreid eenvoudig te gebruiken API waarmee u veel voorkomende handelingen zoals het bestellen van een nieuwe domeinnaam, het bewerken van domein contacten en nameservers, het aanvragen van datacenter toegang en het beheren van uw abonnementen kunt automatiseren.

Daarbij bieden we naadloze integratie met veel gebruikte systemen zoals WHMCS en WeFact doormiddel van gratis te downloaden modules.

Bent u klaar om de automatisering van uw bedrijf een “turboboost” te geven? Raadpleeg dan direct onze zeer uitgebreide API-documentatie op https://www.controlepaneel.com/knowledge-base/api-manual.php of download één van onze kant-en-klare modules. Gratis beschikbaar voor al onze klanten.

Met onze API kunt u onder andere:

Domeinnamen registreren, verhuizen en beheren
Abonnementen bewerken en opzeggen
Diverse server details automatiseren zoals het instellen van PTR records of het uitlezen van gedetailleerde monitoring profielen
Zelfstandige datacenter toegang aanvragen
Unmanaged Virtual Private Servers starten, stoppen of pauzeren
Nieuwe colocatie bezoekers registreren en bezoeker geschiedenis uitlezen