Volg onderstaande stappen om een nieuwe e-mailadres toe te voegen:

Log met uw webhosting gebruikersnaam en wachtwoord in op http://uwdomeinnaam.nl:2222
Ga in het linker zijmenu naar het kopje ‘E-mailbeheer’ en klik vervolgens op ‘E-mailaccounts’
Klik nu rechts bovenaan op de knop ‘Account toevoegen’
Vul bij ‘Gebruikersnaam’ het eerste deel van uw e-mailadres in, wilt u bijv. jansen@uwdomeinnaam.nl aanmaken dan vult u hier jansen in
Vul bij ‘Wachtwoord’ een eigen gekozen wachtwoord in, onthoud dit wachtwoord
Vul bij ‘E-mail quota (MB)` de maximaal toegestane grootte van uw e-mail in, we adviseren ‘Onbeperkt’ aan te vinken zodat de volle ruimte van uw pakket kan worden gebruikt
Klik nu op de knop ‘Account toevoegen’ om het e-mailadres toe te voegen, het e-mailadres kan nadat deze is aangemaakt direct worden gebruikt