Als u 18 jaar of ouder bent kunt u zich als nieuwe bezoeker registreren met behulp van ons klanten controlepaneel. De kosten hiervoor bedragen € 30,-.

Zodra u zich als bezoeker heeft geregistreerd kunt u zich op de vooraf opgegeven datum (deze datum kiest u als u een nieuwe bezoeker registreert) bij het datacenter melden om uw vingerafdrukken in te scannen en de datacenter huisregels te ondertekenen.

Zodra uw vingerafdrukken ingescand zijn heeft u zelfstandige toegang tot het datacenter. U kunt datacenter toegang aanvragen door het volgende stappenplan te voorlopen:

Log-in op https://www.controlepaneel.com/
Klik in het linker zijmenu op 'Colocatie' en vervolgens op 'Datacenter bezoeken'
Klik bovenaan op de groene knop 'Datacenter toegang aanvragen'
Kies nu wanneer en voor hoelang u het datacenter wil bezoeken, vul een geldige reden en eventuele gasten in
Klik tot slot onderaan op de groene knop 'Aanvragen', u krijgt nu een 4 cijferige toegangscode waarmee u zich op het touchscreen bij de toegangsdeur kunt aanmelden. Zodra u zich heeft aangemeld kunt u naar binnen