We zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 geopend, maar ook buiten kantooruren is het eenvoudig om contact met ons op te nemen. U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Bellen naar 085-4006666 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00)
Stuur ons een e-mail
Een ticket openen via het klanten controlepaneel
Tip! Klikken op de ronde blauwe knop rechts onderaan onze website, ons controlepaneel en onze support pagina’s
Via Twitter
Via Facebook

In het geval van een storing kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch contact opnemen met een speciaal calamiteiten telefoonnummer. We vragen u hiervoor eerst ons storingen stappenplan door te lopen om zo vast te stellen of u last heeft van een storing.