Als u de DNS-zone van de aan uw webhosting pakket gekoppelde domeinnaam of domeinnamen wilt aanpassen dan kunt u onderstaand stappenplan volgen:

Login op hieruweigendomeinnaam.nl/cpanel
Ga naar het kopje “DOMEINEN”
Klik op “Zone Editor”
Klik achter de domeinnaam waarvan u de DNS-zone wilt wijzigen op knop “BEHEREN”

U kunt nu via de blauwe knop “Add Record” A, AAAA, MX, TXT, CAA, CNAME, DMARC en SRV records aan uw domeinnaam toevoegen.

Door op de knop “BEWERKEN” achter een bestaand DNS-record te klikken kunt u deze aanpassen en door op knop “VERWIJDEREN” achter een bestaand DNS-record te klikken kunt u deze verwijderen.