Als u de DNS-zone van de aan uw webhosting pakket gekoppelde domeinnaam of domeinnamen wilt aanpassen dan kunt u onderstaand stappenplan volgen:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “DOMAINS”
Klik op “Zone Editor”
Klik achter de domeinnaam waarvan u de DNS-zone wilt wijzigen op “Manage”

U kunt nu via de blauwe knop “Add Record” A, AAAA, MX, TXT, CAA, CNAME, DMARC en SRV records aan uw domeinnaam toevoegen.

Door op “Edit” achter een bestaand DNS-record te klikken kunt u deze aanpassen en door op “Delete” achter een bestaand DNS-record te klikken kunt u deze verwijderen.

(Let op: Vervang de X in wwwX door het getal van de server waarop uw website staat) Meer informatie: Hoe kan ik achterhalen op welke server ik sta?