Volg onderstaand stappenplan om uw PHP-versie te wijzigen:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “SOFTWARE”
Klik op “Select PHP Version”
Kies met behulp van de dropdown welke PHP versie u wilt gebruiken
Klik op de knop “Set as current”

De gebruikt PHP-versie op uw webhosting pakket wordt nu gewijzigd. Binnen 1-5 minuten zou de door u gekozen PHP-versie actief moeten zijn.

Een stappenplan voor het wijzigen van uw PHP-instellingen vindt u hier: https://support.xynta.com/nl/article/hoe-kan-ik-php-instellingen-zoals-memory_limit-wijzigen-j42e0q/