Het controlepaneel is in meer dan 30 verschillende talen beschikbaar, de standaard ingestelde taal in Engels.

Als u de taal van uw controlepaneel aan wilt passen volgt u onderstaand stappenplan:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “Preferences”
Klik op “Change Language”
Kies de taal waarin u het controlepaneel wilt gebruiken
Klik op de knop “Change”

De taal van uw controlepaneel wordt nu aangepast. Let op: Onze uitleg over bepaalde controlepaneel onderdelen is gebaseerd op de Engelstalige versie van het controlepaneel.