Onze webhosting pakketten worden geleverde met een uitgebreide applicatie installer waarmee populaire applicaties als Wordpress, Joomla, Drupal en Magento geinstalleerd kunnen worden. Om de applicatie installer te gebruiken volgt u onderstaand stappenplan:

Login op https://wwwX.srvwh.com:2083
Ga naar het kopje “WEB APPLICATIONS”
Klik rechts op de link “view more”
Zoek en klik op de applicatie welke u op uw webhosting pakket wilt installeren
Klik vervolgens rechts bovenin op “Install this application”
Geef bij “Domain” en “Directory” op waar u de applicatie wilt installeren
Kies bij “Version” de versie welke u wilt installeren, we adviseren de meest recente versie
Kies bij “Language” de taal van de applicatie welke u wilt installeren
Kies bij “Automatic Update” voor “Update to minor versions and security releases”
Kies bij “Automatic Update Backup” voor “Create a backup and automatically restore the backup if the update fails”
Kies een “Administrator Username”
Kies een “Administrator Password”
Vul bij “Administrator Email” uw eiigen e-mail adres in
Kies bij “Website Title” een naam voor uw website of applicatie
Klik tot slot op de knop rechts onderaan “Install”

De applicatie wordt nu op uw webhosting pakket op de door u gekozen bestandslocatie geïnstalleerd.